پنجره دوجداره   دوربین مداربسته   نرده استیل   عدالت خواهان عرش   شیشه بالکن   رام گوشی   سیگنال فارکس   لایسنس رایگان نود 32   یوزر پسورد نود 32   سئو سایت   لایسنس نود32   آپدیت نود 32   بک لینک   
ehcتوليدكننده وافل ساز،تجهيزات فست فود،كافي شاپ و رستوران ehc-co

ehc-co
 
نويسندگان
لینک دوستان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 7
دیروز : 4
افراد آنلاین : 1
همه : 1412
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

ادامه مقاله وافل ساز لوله اي 

 

  • صفحه

صفحه دستگاه وافل ساز لوله اي مانند ديگر محصولات گروه توليدي EHC از آلومينيوم آلياژي ساخته شده است كه كيفيت محصول را دو چندان مي كند.

بر روي صفحه دستگاه وافل لوله اي پوشش تفلون نسوز با بهترين پوشش تفلون در جهان ايجاده شده است علاه بر اين كه پوشش تفلون از چسبندگي خمير به صفحه جلوگيري مي كند؛ بر خلاف محصولات مشابه پوشش تفلون نسوز وافل ساز لوله اي

گروه توليدي  EHC از عمر بالاتري نيز برخوردار است.

 

  • بدنه

بدنه اين محصول از استيل 304 ساخته شده است، فلزي كه براي امر پخت و پز عالي است البته مسئله اي كه باعث جذابيت و زيبايي اين محصول شده است طراحي بي نظير و خاص بدنه آن است.

 

 

  • پخت و پز

كيفيت وافل هاي تهيه شده از دستگاه وافل ساز لوله اي به سه عضو اصلي اين دستگاه وابسته است سه عضوي كه وجودشان باعث كيفيت و بافت فوق العاده وافل هاي تهيه شده از اين محصول شده است كه اين اعضا شامل: صفحه، المنت و ترموستات مي باشد.

  • ·       المنت

المنت دستگاه وافل ساز لوله اي از نوع ميله اي مي باشد كه مزيت هاي زيادي دارد براي پخت وافل لوله اي بهتر است كه وافل بطور كامل پخته شود تا طعم و بافت بهتري داشته باشد.

اين نوع المنت ها به پخت درجه يك وافل كمك بسياري مي كنند.

همچنين اين نوع المنت ها بسيار پر قدرت بوده و داراي كيفيت و طول عمر بسيار زيادي است و مي تواند حرارت را به صورت يك نواخت به صفحات وافل ساز چوروس منتقل نمايد.

  • ترموستات

وافل ساز لوله اي توليد شده توسط گروه توليدي EHC داراي بهترين و با كيفيت ترين ترموستات موجود در بازار بوده كه باعث كاربري و پخت بهتر شده است.

شما مي توانيد ميزان حرارت صفحات اين محصول را از 50 تا 300 درجه سانتي گراد تنظيم نماييد و با چراغ سيگنال موجود بر روي دستگاه از رسيدن حرارت صفحات به ميزان دلخواه خود آگاه شويد.

 

 

  • مدت زمان پخت

مدت زمان پخت يكي از بزرگترين دغدغه هاي صاحبان مشاغل مربوطه است چرا كه تاخير در سفارش مشتري باعث عدم رضايت مشتري خواهد و اين موضوع در دراز مدت به كسب و كار آسيب خواهد زد.

اما وافل ساز لوله اي گروه توليدي EHC اين گونه مشكلات را به همراه ندارد كه اين موضوع نيز به دو عضو اين دستگاه يعني المنت و ترموستات آن است.

به واسطه استفاده از المنت هاي ميله اي سرعت پخت وافل بسيار كم بوده و شما مي توانيد پاسخگوي مشتريان خود در هر زماني باشيد.

  • خدمات پس از فروش

همانطور كه گفته شد گروه توليدي EHC هدفي بزرگ دارد كه آن نيز رضايت مندي مشتري است.

تمامي محصولات گروه توليدي EHC داراي يكسال گارانتي و پنج سال خدمات پس از فروش مي باشد.

 


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۰۹:۵۲:۰۹ ] [ ehcco ]

ادامه مقاله وافل ساز بستني

 

  • بدنه

بدنه اين محصول از استيل 304 ساخته شده است، فلزي كه براي امر پخت و پز عالي است البته مسئله اي كه باعث جذابيت و زيبايي اين محصول شده است طراحي بي نظير و خاص بدنه آن است.

 

  • پخت و پز

كيفيت وافل هاي تهيه شده از دستگاه وافل ساز نان بستني به سه عضو اصلي اين دستگاه وابسته است سه عضوي كه وجودشان باعث كيفيت و بافت فوق العاده وافل هاي تهيه شده از اين محصول شده است كه اين اعضا شامل: صفحه، المنت و ترموستات مي باشد.

  • المنت

بر خلاف محصولات بي كيفيت مشابه محصول وافل ساز نان بستني گروه توليدي EHC داراي المنت صفحه اي مي باشد.

اين نوع المنت ها بسيار پر قدرت بوده و داراي كيفيت و طول عمر بسيار زيادي است و مي تواند حرارت را به صورت يك نواخت به صفحات وافل ساز سوسيسي منتقل نمايد.

  • ترموستات

وافل ساز نان بستني توليد شده توسط گروه توليدي EHC داراي بهترين و با كيفيت ترين ترموستات موجود در بازار بوده كه باعث كاربري و پخت بهتر شده است.

شما مي توانيد ميزان حرارت صفحات اين محصول را از 50 تا 300 درجه سانتي گراد تنظيم نماييد و با چراغ سيگنال موجود بر روي دستگاه از رسيدن حرارت صفحات به ميزان دلخواه خود آگاه شويد.

علاوه بر موارد ذكر شده اپراتور دستگاه وافل ساز نان بستني به واسطه طراحي زاويه دار ديد بهتري درجه ترموستات دارد.

  • مدت زمان پخت

مدت زمان پخت يكي از بزرگترين دغدغه هاي صاحبان مشاغل مربوطه است چرا كه تاخير در سفارش مشتري باعث عدم رضايت مشتري خواهد و اين موضوع در دراز مدت به كسب و كار آسيب خواهد زد.

اما وافل ساز نان بستني گروه توليدي EHC اين گونه مشكلات را به همراه ندارد كه اين موضوع نيز به دو عضو اين دستگاه يعني تايمر و ترموستات آن است.

اين دو عضو با يكديگر رابطه معكوس داشته يعني هر چقدر دما توسط ترموستات بالاتر برود زمان پخت كمتر خواهد بود.

 

  • خدمات پس از فروش

همانطور كه گفته شد گروه توليدي EHC هدفي بزرگ دارد كه آن نيز رضايت مندي مشتري است.

تمامي محصولات گروه توليدي EHC داراي يكسال گارانتي و پنج سال خدمات پس از فروش مي باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۳ شهريور ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۳۷:۲۴ ] [ ehcco ]

وافل ساز حبابي

وافل ساز حبابي يكي از محصولات پر فروش گروه توليدي EHC مي باشد، محصولي كه امروزه در تمامي نوتلا بارهاي سطح كشور مشاهده مي شود.

وافل ساز حبابي

تاريخچه

نامي كه امروزه براي اين دستگاه بسيار رايج است وافل ساز هنگ كنگي و يا وافل ساز تخم مرغي است و طبيعتا ذهن ما به سمت چين متمايل مي شود و فكر مي كنيم كه كشور چين زادگاه اين محصول است اما اين موضوع حقيقت نداشته و بازي با كلمات است.

اولين وافل ساز در قرن چهاردهم ميلادي ساخته شد، اين وافل ساز متشكل از دو صفحه آهني بود كه به يك ديگر متصل شده بودند و انواع اشكال مختلف از وافل ها در آن زمان ديده شد از وافل هايي كه به شكل نماد هاي مذهبي بودند تا وافل هايي با اشكال نيزه و شمشير براي تقويت روحيه جنگ طلبي سربازان.

اما چرا با توجه به اين كه اين محصول توسط يك آمريكايي و در كشور آمريكا ساخته شده است نامش بايد هنگ كنگي باشد؟؟؟

هر چند كه اين اختراع اسوارتات بسيار محبوب بود اما بعد از گذشت زمان رفته رفته طرفداران خود را از دست داد چرا كه مردم آمريكا وافل هاي بلژيكي يا لژو را به اين نوع وافل ترجيح مي دادند و اين محصول بر خلاف غرب در كشور چين بسيار مورد استقبال قرار گرفت بطوري كه بسياري از كهنسالان كشور چين با اين محصول خاطره دارند لذا آنقدر اين محصول در چين بخصوص دو شهر هنگ كنگ و ماكائو محبوب بود كه به وافل هنگ كنگي معروف است.

تا قبل از سال 1882 ميلادي تمامي وافل ساز ها با ذغال، داغ مي شدند تا اينكه فردي به نام هنري دبلي با اتو اقدام به پخت وافل كرد شايد كمي خنده دار بنظر برسد اما اين محصول تبديل به الگويي براي بسياري از صنايع و جامعه بود بطوري كه بعد از اين ماجرا بسياري از شركت ها در محصولات خود تغييراتي داده و انرژي برق را جايگزين انرژي هاي ديگر كردند.

اولين وافل ساز حبابي برقي صنعتي توسط شركت جنرال الكترونيك به بازار عرضه شد.

اگر شما هم از اين محصول خوشتان آمده و قصد خريد اين محصول را داريد، گروه توليدي EHC به عنوان اولين و بزرگ ترين توليد كننده وافل ساز ها در كشورمان آماده فروش اين محصول با بهترين قيمت و كيفيت به شما عزيزان مي باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ ] [ ۰۳:۰۸:۰۳ ] [ ehcco ]

تاريخچه وافل در وافل ساز 


در وافل ساز،خميري به نام وافل كه نوعي كيك با ريشه بلژيكي است استفاده مي شود،در هر نقطه اين كشور دستور پخت و انواع مختلفي دارد،هر چند در تمامي اين دستور پخت ها مواد اوليه يكساني است اما نوع خمير و نوع سرو متفاوت است و اين دستور پخت نسل به نسل منتقل شده است و هر نسل يك ويژيگي يا تغيير در اين كيك ايجاد كرده است.

در ادامه نيز قصد داريم مقالاتي را با موضوعات مرتبط با وافل ساز ارائه دهيم.

براي شناخت بهتر تاريخپه وافل كه مي توان با وافل ساز تهيه كرد تاريخچه آن به چند دسته تقسيم مي شود:

1.عصر آغازين

همانطور كه از نام اين عصر پيدا است اولين وافل بر روي سنگ هاي داغ و بدون هيچ شكل خاصي پخته مي شده است به عبارتي نوعي وافل سازبوده است.

در اين دوره مردم هيچ علاقه اي به سرو اين نان با انواع افزودني ها نداشتند و بهتر است بگوييم آن ها وافل را يك نان ساده و معمولي مي دانستند.

 

2.عصر آهنين

در اين عصر ديگر خبري از سنگ نبود و صفحات آهني جايگزين آن ها شدند به نوعي يك وافل ساز ساده و اين امر سبب افزايش محبوبيت وافل در بين مردم شد چرا كه هم سريع تر آماده مي شد و هم وسيله پخت اين نان در دسترس بود البته همچنان وافل همان شكل سرد خود را داشت و همچنان در بين برخي مردم محبوب نبود.

 

3.يونانيان باستان

يونان كشوري پيشرو در تمامي زمينه ها در گذشته بوده است و اين موضوع در آشپزي نيز صدق مي كند آن ها اولين كساني بودند كه وافل را در كنار برخي افزودني ها مانند پنير سرو كردند البته وافل يوناني اصلا شباهتي به وافل هاي امروزي نداشت و نامش نيز ويفر يا اوبليس بود كه طريقه پخت سختي هم نداشت آشپز خمير را بين دو صفحه آهني داغ ريخته و با فشردن دو صفحه نوعي نان صاف بوجود مي آمد يعني همان وافل ساز ارتقا يافته.

 

4.قرون وسطي

قرون وسطي دوره تجلي وافل بود اما چرا؟؟؟در اين دوره يك آشپز به وافل شكلي جديد و محبوب مي دهد اين آشپز از كندو هاي زنبور الگو مي گيرد و دو صفحه آهني را با شكل كندو هاي زنبور عسل خلق مي كند و اين شروع ساخت صفحات آهني با انواع شكل ها ونماد هاي مختلف بود كه به عبارتي اولين وافل ساز آهني بوده است.

اما همچنان وافل بابل يا حبابي امروزي كه نواده همان وافل با شكل كندو زنبور عسل مي باشد همچنان محبوبيتي بي نظير در جهان و كشورمان ايران اسلامي دارد.

 

اما تاريخچه وافل تنها به اينجا ختم نمي شود در همان زمان ها وافل به نان الهي تغيير نام پيدا مي كند و در مقابل مكان هاي مذهبي از جمله كليسا ها به فروش مي رسد اما از آنجايي كه آنقدر فروشنده وافل در كشور فرانسه و بلژيك كه مهد وافل بودند زياد مي شود كه بر سر مالكيت محل فروش وافل درگيري هاي زيادي رخ مي دهد البته از انجايي كه وافل بسيار ارزان تر از نان بود و بسياري از مردم اروپا را فقرا تشكيل مي دادند و همين امر سبب افزايش بسيار زياد فروش وافل در اين كشور ها بود و اين خود نيز يكي ديگر از دلايل اين درگيري ها است.

 

در همان زمان بود كه پادشاه چارلز بايد از اين درگيري ها جلوگيري مي كرد چرا كه در آن زمان عرضه وافل كاهش پيدا و فقرا از اين موضوع نيز ناخوشايند بودند لذا پادشاه چارلز دستور داد تا قانوني وضع شود كه زين پس فروشندگان وافل بايد 6 قدم از يكديگر فاصله داشته باشند.

 

در حالي كه وافلي كه مردم مي خريدند بسيار ضخيم و سفت بود اما در آن سو وافل هايي تحت عنوان وافل ممتاز براي افراد ثروت مند پخته مي شد كه از آرد، شير، تخم مرغ و عسل مي شد در حالي كه وافل معمولي فقط از آب و آرد تهيه مي شد.

 

اما امري كه سبب شد وافل از قاره سبز به ديگر نقاط جهان راه پيدا كند چيز ديگري بود، در سال 1620 ميلادي بود كه يك آمريكايي كه براي مسافرت به هلند رفته بود با وافل آشنا شد و آنقدر مجذوب اين نان شد كه تصميم گرفت اين نان را با خود به آمريكا ببرد هر چند كه كمي غير ممكن بود اما رويا و هدف اين مرد باعث شد كه وافل به آمريكا هم برسد در همان سالها بود نوعي صفحه پخت وافل با شكل مربعي ساخته شد و اين امر باز هم سبب يك جهش فوق العاده رو به جلو براي وافل بود براي مثال وافل پنجره اي آنقدر در انگلستان طرفدار پيدا كرد كه اين نان پاي ثابت صبحانه انگليسي شد.

 در جنوب اروپا نيز اين نان را با گوشت و مرغ سرو مي كردند كه تبديل به غذايي كه هزينه و بصرفه براي سربازان بود.

 

در تاريخ 24 اوت سال 1869 ميلادي بود كه فردي به نام كرنليوس اسوارتات كه فردي هلندي-آمريكايي بود و ساكن تروي نيويورك بود اولين وافل ساز يا وافل ميكر ساخت آمريكا را ثبت اختراع كرد كه دو صفحه آهني به متصل بودند كه خمير را در بين آن ها ريخته و سپس آن را بر روي ذغال هاي داغ قرار مي دادند.

 

امروزه نيز هر ساله سالگرد ساخت اين وسيله را جشن مي گيرند كه روز وافل نام دارد و مي توان گفت كه روز وافل يكي از خوشمزه ترين روز ها مي باشد.

براي آشنايي بيشتر با تجهيزات رستوران و كافي شاپ و وافل ساز و ديگر محصولات توليدي ehc,سايت ما را دنبال كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۳۳:۳۷ ] [ ehcco ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب