پنجره دوجداره   دوربین مداربسته   نرده استیل   عدالت خواهان عرش   شیشه بالکن   رام گوشی   سیگنال فارکس   لایسنس رایگان نود 32   یوزر پسورد نود 32   سئو سایت   لایسنس نود32   آپدیت نود 32   بک لینک   
ehc-co

ehc-co
 
نويسندگان
لینک دوستان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 4
دیروز : 4
افراد آنلاین : 1
همه : 1409
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

12 نكـــته در مورد وافــل

 

وافل يكي از نان و يا شيريني هاي معروف در جهان و كشورمان ايران است اما نكات جالب زيادي از اين نان وجود دارد كه ما از آن ها بي خبريم!!

در ادامه به 12 نكته بسيار جالب وافل مي پردازيم:

  1. وافل يكي از قديمي ترين نان هاست.

در قرن 14 ميلادي مردم زيادي از وافل خوششان آمد و يك آشپز فرانسوي به همسر خود به عنوان هديه كامل ترين دستور پخت وافل را داد.

در همان زمان هاي وافل ساز آهني نيز ساخته شد.

 

 

  1. طراحان شركت نايك براي طراحي كفش هاي اسنيكرز از وافل الهام گرفته اند.

شايد كمي عجيب باشد اما كفش هاي امروزي شركت نايك از وافل الگو گرفته و طراحي شده اند؛ شخصي به نام  بيل باوئرمن كه يكي از طراحان شركت نايك بود به دنبال يك طرح براي لايه زيرين كفش هاي ورزشي امروزي بود او كه بسيار درگير طراحي بود ناگهان با ديدن شكل لانه زنبوري وافل ايده اي به ذهنش رسيد كه زيمنه ساز توليد كفش هاي امروزي نايك شد.

براي طراحي قالب لايه زيرين كفش هاي ورزشي آن ها از يك وافل ساز كمك گرفتند و اين اتفاق در سال 1971 رخ داد.

 

 

  1. وافل در بلژيك و فرانسه براي اولين بار پخته شد اما نامش هلندي است

هر چند كه بسياري معتقد هستند كه وافل در بلژيك و فرانسه و حتي چين براي اولين بار پخته شده است اما كلمه وافل از كلمه هلندي ويفر گرفته شده است.

نام وافل در سال 1725 در انگليس براي اين نان انتخاب شد.

 

  1. 145 وافل در دقيقه!!! آيا شدني است؟؟؟

خانه وافل يكي از بزرگترين برند هاي غذايي در انگلستان است كه شهرت بسيار زيادي نيز دارد و فعاليت خود را از 60 سال پيش آغاز نموده است.

از ابتداي فعاليت اين برند تا به امروز بيش از 877 وافل توسط اين برند به فروش رسيده است و طي نظر سنجي ها بسياري از مشتريان از وافل راضي راضي بوده اند.

اين برند خود را برزگترين توليد كننده وافل در اروپا مي داند.

 

  1. ركورد بزرگترين وافل دنيا 2.5 متر مي باشد

در كشورمان نيز ركورد هايي همچون طولاني ترين كباب يا ساندويچ ديده ايم اما بزرگترين وافل كمي هيجان انگيز تر است.

بزرگترين وافل در كشور هلند و توسط شخصي به نام استيتچينگ گودا پخته شده است.

 

  1. در جهان 2 روز به نام روز وافل نام گذاري شده است.

در بسياري از كشور ها روز رخداد هاي مهم يا سالگرد فوت يا تولد اشخصاص شاخص را به نام آن ها مي نامند و كمي عجيب است كه براي يك نان روزي را اختصاص دهند.

اما براي وافل دو روز متفاوت تحت عنوان وافل در نظر گرفته شده است.

اولين بار سوئدي ها پيشنهاد دادند تا روز 25 مارس روز وافل نام گذاري شود و در اروپا نيز بسياري در اين روز انواع وافل ها را ميل مي كنند اما در آمريكا نيز روز 24 اوت روز وافل نام گذاري شده است روزي كه اولين وافل ساز در آمريكا به ثبت اختراع رسيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ ] [ ۱۲:۲۶:۲۷ ] [ ehcco ]

وافل ساز حبابي

وافل ساز حبابي يكي از محصولات پر فروش گروه توليدي EHC مي باشد، محصولي كه امروزه در تمامي نوتلا بارهاي سطح كشور مشاهده مي شود.

وافل ساز حبابي

تاريخچه

نامي كه امروزه براي اين دستگاه بسيار رايج است وافل ساز هنگ كنگي و يا وافل ساز تخم مرغي است و طبيعتا ذهن ما به سمت چين متمايل مي شود و فكر مي كنيم كه كشور چين زادگاه اين محصول است اما اين موضوع حقيقت نداشته و بازي با كلمات است.

اولين وافل ساز در قرن چهاردهم ميلادي ساخته شد، اين وافل ساز متشكل از دو صفحه آهني بود كه به يك ديگر متصل شده بودند و انواع اشكال مختلف از وافل ها در آن زمان ديده شد از وافل هايي كه به شكل نماد هاي مذهبي بودند تا وافل هايي با اشكال نيزه و شمشير براي تقويت روحيه جنگ طلبي سربازان.

اما چرا با توجه به اين كه اين محصول توسط يك آمريكايي و در كشور آمريكا ساخته شده است نامش بايد هنگ كنگي باشد؟؟؟

هر چند كه اين اختراع اسوارتات بسيار محبوب بود اما بعد از گذشت زمان رفته رفته طرفداران خود را از دست داد چرا كه مردم آمريكا وافل هاي بلژيكي يا لژو را به اين نوع وافل ترجيح مي دادند و اين محصول بر خلاف غرب در كشور چين بسيار مورد استقبال قرار گرفت بطوري كه بسياري از كهنسالان كشور چين با اين محصول خاطره دارند لذا آنقدر اين محصول در چين بخصوص دو شهر هنگ كنگ و ماكائو محبوب بود كه به وافل هنگ كنگي معروف است.

تا قبل از سال 1882 ميلادي تمامي وافل ساز ها با ذغال، داغ مي شدند تا اينكه فردي به نام هنري دبلي با اتو اقدام به پخت وافل كرد شايد كمي خنده دار بنظر برسد اما اين محصول تبديل به الگويي براي بسياري از صنايع و جامعه بود بطوري كه بعد از اين ماجرا بسياري از شركت ها در محصولات خود تغييراتي داده و انرژي برق را جايگزين انرژي هاي ديگر كردند.

اولين وافل ساز حبابي برقي صنعتي توسط شركت جنرال الكترونيك به بازار عرضه شد.

اگر شما هم از اين محصول خوشتان آمده و قصد خريد اين محصول را داريد، گروه توليدي EHC به عنوان اولين و بزرگ ترين توليد كننده وافل ساز ها در كشورمان آماده فروش اين محصول با بهترين قيمت و كيفيت به شما عزيزان مي باشد.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ ] [ ۰۳:۰۸:۰۳ ] [ ehcco ]

تاريخچه وافل در وافل ساز 


در وافل ساز،خميري به نام وافل كه نوعي كيك با ريشه بلژيكي است استفاده مي شود،در هر نقطه اين كشور دستور پخت و انواع مختلفي دارد،هر چند در تمامي اين دستور پخت ها مواد اوليه يكساني است اما نوع خمير و نوع سرو متفاوت است و اين دستور پخت نسل به نسل منتقل شده است و هر نسل يك ويژيگي يا تغيير در اين كيك ايجاد كرده است.

در ادامه نيز قصد داريم مقالاتي را با موضوعات مرتبط با وافل ساز ارائه دهيم.

براي شناخت بهتر تاريخپه وافل كه مي توان با وافل ساز تهيه كرد تاريخچه آن به چند دسته تقسيم مي شود:

1.عصر آغازين

همانطور كه از نام اين عصر پيدا است اولين وافل بر روي سنگ هاي داغ و بدون هيچ شكل خاصي پخته مي شده است به عبارتي نوعي وافل سازبوده است.

در اين دوره مردم هيچ علاقه اي به سرو اين نان با انواع افزودني ها نداشتند و بهتر است بگوييم آن ها وافل را يك نان ساده و معمولي مي دانستند.

 

2.عصر آهنين

در اين عصر ديگر خبري از سنگ نبود و صفحات آهني جايگزين آن ها شدند به نوعي يك وافل ساز ساده و اين امر سبب افزايش محبوبيت وافل در بين مردم شد چرا كه هم سريع تر آماده مي شد و هم وسيله پخت اين نان در دسترس بود البته همچنان وافل همان شكل سرد خود را داشت و همچنان در بين برخي مردم محبوب نبود.

 

3.يونانيان باستان

يونان كشوري پيشرو در تمامي زمينه ها در گذشته بوده است و اين موضوع در آشپزي نيز صدق مي كند آن ها اولين كساني بودند كه وافل را در كنار برخي افزودني ها مانند پنير سرو كردند البته وافل يوناني اصلا شباهتي به وافل هاي امروزي نداشت و نامش نيز ويفر يا اوبليس بود كه طريقه پخت سختي هم نداشت آشپز خمير را بين دو صفحه آهني داغ ريخته و با فشردن دو صفحه نوعي نان صاف بوجود مي آمد يعني همان وافل ساز ارتقا يافته.

 

4.قرون وسطي

قرون وسطي دوره تجلي وافل بود اما چرا؟؟؟در اين دوره يك آشپز به وافل شكلي جديد و محبوب مي دهد اين آشپز از كندو هاي زنبور الگو مي گيرد و دو صفحه آهني را با شكل كندو هاي زنبور عسل خلق مي كند و اين شروع ساخت صفحات آهني با انواع شكل ها ونماد هاي مختلف بود كه به عبارتي اولين وافل ساز آهني بوده است.

اما همچنان وافل بابل يا حبابي امروزي كه نواده همان وافل با شكل كندو زنبور عسل مي باشد همچنان محبوبيتي بي نظير در جهان و كشورمان ايران اسلامي دارد.

 

اما تاريخچه وافل تنها به اينجا ختم نمي شود در همان زمان ها وافل به نان الهي تغيير نام پيدا مي كند و در مقابل مكان هاي مذهبي از جمله كليسا ها به فروش مي رسد اما از آنجايي كه آنقدر فروشنده وافل در كشور فرانسه و بلژيك كه مهد وافل بودند زياد مي شود كه بر سر مالكيت محل فروش وافل درگيري هاي زيادي رخ مي دهد البته از انجايي كه وافل بسيار ارزان تر از نان بود و بسياري از مردم اروپا را فقرا تشكيل مي دادند و همين امر سبب افزايش بسيار زياد فروش وافل در اين كشور ها بود و اين خود نيز يكي ديگر از دلايل اين درگيري ها است.

 

در همان زمان بود كه پادشاه چارلز بايد از اين درگيري ها جلوگيري مي كرد چرا كه در آن زمان عرضه وافل كاهش پيدا و فقرا از اين موضوع نيز ناخوشايند بودند لذا پادشاه چارلز دستور داد تا قانوني وضع شود كه زين پس فروشندگان وافل بايد 6 قدم از يكديگر فاصله داشته باشند.

 

در حالي كه وافلي كه مردم مي خريدند بسيار ضخيم و سفت بود اما در آن سو وافل هايي تحت عنوان وافل ممتاز براي افراد ثروت مند پخته مي شد كه از آرد، شير، تخم مرغ و عسل مي شد در حالي كه وافل معمولي فقط از آب و آرد تهيه مي شد.

 

اما امري كه سبب شد وافل از قاره سبز به ديگر نقاط جهان راه پيدا كند چيز ديگري بود، در سال 1620 ميلادي بود كه يك آمريكايي كه براي مسافرت به هلند رفته بود با وافل آشنا شد و آنقدر مجذوب اين نان شد كه تصميم گرفت اين نان را با خود به آمريكا ببرد هر چند كه كمي غير ممكن بود اما رويا و هدف اين مرد باعث شد كه وافل به آمريكا هم برسد در همان سالها بود نوعي صفحه پخت وافل با شكل مربعي ساخته شد و اين امر باز هم سبب يك جهش فوق العاده رو به جلو براي وافل بود براي مثال وافل پنجره اي آنقدر در انگلستان طرفدار پيدا كرد كه اين نان پاي ثابت صبحانه انگليسي شد.

 در جنوب اروپا نيز اين نان را با گوشت و مرغ سرو مي كردند كه تبديل به غذايي كه هزينه و بصرفه براي سربازان بود.

 

در تاريخ 24 اوت سال 1869 ميلادي بود كه فردي به نام كرنليوس اسوارتات كه فردي هلندي-آمريكايي بود و ساكن تروي نيويورك بود اولين وافل ساز يا وافل ميكر ساخت آمريكا را ثبت اختراع كرد كه دو صفحه آهني به متصل بودند كه خمير را در بين آن ها ريخته و سپس آن را بر روي ذغال هاي داغ قرار مي دادند.

 

امروزه نيز هر ساله سالگرد ساخت اين وسيله را جشن مي گيرند كه روز وافل نام دارد و مي توان گفت كه روز وافل يكي از خوشمزه ترين روز ها مي باشد.

براي آشنايي بيشتر با تجهيزات رستوران و كافي شاپ و وافل ساز و ديگر محصولات توليدي ehc,سايت ما را دنبال كنيد.


ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
[ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ ] [ ۱۰:۳۳:۳۷ ] [ ehcco ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By limoblog :.

درباره وبلاگ

موضوعات وب
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه
لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب